Clujenii de la CFR, dezamăgiţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fundaşul dreapta al lui CFR Cluj, Tony da Silva, a declarat, joi, după meciul cu FC Copenhaga, scor 0-2, că îi pare rău pentru eliminarea din Liga Europa, iar acum clujenii trebuie să se concentreze pe parcursul din Liga I şi pe Cupa României.

„Trebuie să ne concentrăm pe campionat, dar şi pe Cupa României, după această eliminare din cupele europene. E păcat că nu am mers la fel de bine ca la început şi în Liga Europa. Asta e fotbalul şi trebuie să luăm doar ce a fost bun din aceste meciuri şi să folosim în Liga I. Oricum, campionatul a fost mereu obiectivul principal, deci trebuie să jucăm în forţă acolo", a spus Tony, la Sport.ro.

Şi Cristian Panin a afirmat că este dezamăgit de rezultatul din partida cu danezii, găsind şi un motiv pentru jocul mai slab al ardelenilor: " Poate că am fost puţin obosiţi, pentru că am jucat multe meciuri în ultima perioadă. Am încercat, dar atât am putut. Atât noi, dar şi ei puteam face mai mult în această grupă. În cazul nostru, dubla cu Sparta Praga a fost decisivă. Acum trebuie să facem tot posibilul pentru a câştiga meciurile care ne-au mai rămas în campionat".

CFR Cluj a fost învinsă joi, în deplasare, de FC Copenhaga cu scorul de 2-0, în Grupa K a Ligii Europa, şi fosta campioană a României a ratat orice şansă de a se mai califica în primăvara europeană a competiţiei.
În ultima etapă, FC Copenhaga va juca în deplasare, cu Sparta Praga, în timp ce formaţia CFR Cluj va întâlni acasă, pe PSV Eindhoven.

NewsIn.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite