Clujenii au intrat în gura patronului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Deac (la pământ) şi colegii lui de la CFR au fost îngenuncheaţi de elevii lui Dorinel Munteanu
Deac (la pământ) şi colegii lui de la CFR au fost îngenuncheaţi de elevii lui Dorinel Munteanu

După înfrângerea cu Oţelul, Arpad Paszkany i-a anunţat pe jucători că vor avea contractele blocate, iar antrenorul Andrea Mandorlini a primit ultimatum. La CFR vin vremuri grele atât pentru fotbalişti, cât şi pentru antrenorul Mandorlini. Patronul Arpad Paszkany e gata să-l dea afară pe italian dacă nu bate Dinamo.

CFR Cluj avea ocazia la Galaţi să se desprindă de adversare în fruntea clasamentului, însă trupa lui Mandorlini a dat greş în faţa Oţelului, o formaţie muncitoare şi ambiţioasă, care s-a luptat pentru fiecare minge.

Patronul Paszkany a dezvăluit după meci, nemulţumit de rezultat, că fotbaliştii vor avea contractele blocate. Totodată, acesta spune că-i va cere antrenorului italian explicaţii pentru eşec. „E inadmisibil să ne prezentăm aşa cu Oţelul. Voi avea o discuţie cu băieţii şi cu Mandorlini", a spus Paszkany.

Dorinel s-a răzbunat pe şefii CFR-ului

Patronul clujenilor îi va solicita italianului să câştige neapărat derby-ul cu Dinamo, altfel va fi demis. Dacă la CFR încep problemele, gălăţenii cred şi mai mult în salvarea de la retrogradare.

Victoria de ieri reprezintă al patrulea succes consecutiv al fotbaliştilor lui Dorinel Munteanu. Totodată, „Munti" a reuşit să se răzbune pe Paszkany şi Mureşan, care în urmă cu patru sezoane ­l-au dat afară fără prea mari explicaţii. Golul gazdelor a fost marcat de Neagu, în minutul 38, cu un şut imparabil la colţul lung de la marginea careului.

Deşi Mandorlini şi-a trimis în luptă după pauză starurile exilate până atunci pe bancă, Traore şi Dică, echipa a avut acelaşi bilanţ ca în prima parte, o singură ocazie, semnată Traore, în minutul 73.

Mureşan - eliminat

CFR Cluj a terminat meciul şi în zece jucători, după ce Mureşan a primit al doilea cartonaş galben în minutul 84 şi a fost eliminat, urmând a lipsi în partida cu Dinamo. „Din păcate, nu am jucat nimic. Toată echipa a fost în formă slabă", a concluzionat Iuliu Mureşan.

1 - 0

Oţelul: Grahovac - Râpă, Perendija, Sg. Costin, Sălăgeanu - Antal (S. Ilie 88), Neagu, Giurgiu, Ochiroşii (Cojoc 75) - G. Paraschiv - Pena (Vigllianti 90).
Antrenor: Dorinel Munteanu.
CFR Cluj: Nuno Claro - Tony, Cadu, Piccolo, Leonardo - Deac (N. Dică 71),
G. Mureşan, Dani (Peralta 67), Culio -
Y. Kone, Cr. Bud (Traore 60).
Antrenor: Andrea Mandorlini.
A marcat: Neagu (38)
Eliminat: Mureşan (84)
Arbitru: Sebastian Colţescu
Stadion: „Oţelul": 2.000

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite