Nici n-a început bine Liga I, că deja un antrenor a fost mazilit. Echipa sa a pierdut toate cele trei meciuri jucate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dario Bonetti
Dario Bonetti

După numai trei etape scurse din ediţia 2016-2017 a Ligii I, primul antrenor a şi plecat, întrucât echipa sa a pierdut toate partidele disputate în acest debut de sezon.

CSMS Iaşi a învins, în deplasare, cu scorul de 3-0, echipa ASA Târgu-Mureş, în etapa a treia a Ligii I. ASA a pierdut toate cele trei partide susţinute în acest debut de sezon. Golurile au fost marcate de Bole '16, A. Cristea '35 şi Târşă '42.

ASA Târgu-Mureş: Stăncioiu - Candrea, Cordoş, M. Constantin (Bucur '46), Dobrosavlevici  - Dică, Kuku - Hamed (Deaconu '46), Zicu (Petra '85), Feketics - Al. Ioniţă II. Antrenor: Dario Bonetti

CSMS Iaşi: Grahovac - I. Voicu, Mihalache, Frăsinescu, Ţigănaşu - Bole, Mitic, Târşă (Chelaru '76), Ciucur - V. Gheorghe (Piccioni '86), A. Cristea (Roman '67). Antrenor: Nicolo Napoli

"Când joci cu echipe mai bune, pierzi. Avem jucători tineri, viitorul va fi important pentru fotbalul românesc. Trebuia să reconstruiesc o echipă, sunt mulţi jucători tineri, poate când vor veni şi Mureşan, va fi mai bine. Eu am venit cu entuziasm, dar motive personale mă duc spre altă stradă. A fost ultimul meci. Drumurile se despart, nu spun că nu mă voi întoarce, dar acum avem obiective diferite. Am întâlnit un grup frumos, dar acum e nevoie de timp. Iar eu nu am acest timp", a declarat tehnicianul Dario Bonetti la Digi Sport. Italianul, în vârstă de 54 de ani, a fost numit antrenor la ASA Târgu-Mureş în iunie. Dario Bonetti a mai pregătit în România de două ori pe Dinamo Bucureşti, în 2009 şi 2012. El a mai antrenat în cariera sa formaţiile Sestrese, Potenza, Sopron, Gallipoli, Juve Stabia, Valle del Giovenco şi naţionala Zambiei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite