Cîrstea, tratată ca o mare jucătoare: S-a anunţat când şi unde va juca în optimile French Open

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorana

Sorana Cîrstea (31 de ani, 54 WTA) se pregăteşte de meciul care îi poate egala cel mai bun rezultat la Roland Garros, atingerea sferturilor. De atunci, au trecut 12 ani!

Sorana Cîrstea îşi poate continua, duminică, French Open-ul de vis! Deocamdată, pentru atingerea optimilor, sportiva din România şi-a asigurat un cec în valoare de 170.000 de euro şi o urcare până pe locul 45 WTA, în ierarhia virtuală.

Iar partida care o poate trimite pe „Sori“ în sferturi, cea cu Tamara Zidansek (Slovenia, 23 de ani, 85 WTA), va deschide ziua de duminică, la Roland Garros. Si se va disputa pe arena „Suzanne-Lenglen“, de la ora 12.00, ora României (Eurosport). E al doilea cel mai important teren din cadrul complexului, după „Philippe-Chatrier“.

Cîrstea şi Zidansek se vor afla la primul duel, în circuitul feminin. Până în acest moment, sportiva din Slovenia a înregistrat următoarele rezultate, la Paris:

*Turul I: 6-7, 7-6, 9-7 cu Andreescu (7 WTA)

*Turul II: 6-4, 6-1 cu Brengle (84 WTA)

*Turul III: 0-6, 7-6, 6-2 cu Siniakova (68 WTA)

Cine va câştiga duelul Cîrstea - Zidansek se va intersecta, în sferturi, cu învingătoarea meciului Badosa (35 WTA) - Vondrousova (21 WTA).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite