Cîrstea, în cădere liberă: Sorana a fost bătută şi la Cincinnati şi are un bilanţ dezolant în ultimele zece partide

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorana Cîrstea
Sorana Cîrstea

Pe durata sezonului de zgură, „Sori“ a fost pe val! Cifrele vorbesc de la sine: între 20 aprilie şi 6 iunie, românca a bifat 11 victorii în 14 meciuri şi a luat un titlu, la Istanbul. Din păcate, odată cu trecerea pe iarbă, „vraja“ s-a rupt. Şi Cîrstea nu dă semne de revenire nici pe hard.

Sorana Cîrstea (31 de ani, 40 WTA) a traversat oceanul pentru turneele de pe continentul american, însă, deocamdată, a avut două şederi extrem de scurte. Mai întâi, la Montreal, iar acum, la Cincinnati.

La Rogers Cup, în Canada, „Sori“ a pierdut în turul II, în faţa lui Azarenka (15 WTA). A fost, într-un fel, un eşec aşteptat având în vedere clasamentul şi valoarea adversarei. Din păcate, luni seară, la „Western & Southern Open“, Cîrstea a cedat în faţa unei jucătoare care n-a avut vreun palmares de speriat. Şi, mai mult decât atât, se află sub Sorana, în clasamentul WTA. Şi ce eşec categoric!

În duelul cu Jil Teichmann (Elveţia, 24 de ani, 65 WTA), Cîrstea a ţinut pasul cu adversara ei doar până la scorul 2-2, în primul set. De aici încolo, Sorana a mai luat doar şase puncte şi a cedat setul cu 2-6, în 36 de minute.

Actul secund a fost şi mai dureros pentru sportiva din România. Pentru că Teichmann s-a dus la 4-0 şi şi-a adjudecat victoria cu 6-2, 60 într-o oră.

Astfel, Cîrstea a bifat al 6-lea eşec, în ultimele zece partide şi are motive serioase de îngrijorare în privinţa formei sale sportive, înainte de US Open (30 august - 12 septembrie).

20 de victorii şi 13 înfrângeri a adunat Sorana Cîrstea, în acest sezon.  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite