Cîrstea, „ascunsă“ din nou de publicul din România: Cum a fost programat meciul ei la US Open

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorana Cîrstea şi-a asigurat un cec de 115.000 de dolari pentru prezenţa în turul II de la US Open
Sorana Cîrstea şi-a asigurat un cec de 115.000 de dolari pentru prezenţa în turul II de la US Open

Dacă Simona Halep (13 WTA) a avut şansa de a juca destul de devreme, după orele 18 şi 19, ora României, primele sale două partide la Flushing Meadows, nu acelaşi lucru se poate spune despre cealaltă româncă rămasă pe tabloul principal.

Sorana Cîrstea (31 de ani, 39 WTA) a câştigat în runda inaugurală duelul cu Veronika Kudermetova (Rusia, 24 de ani, 31 WTA), făcând furori în decisiv, după cum „Adevărul“ a scris aici.

Din păcate, având în vedere că acel meci a început la ora 01.05, ora României, în noaptea de marţi spre miercuri, probabil, foarte puţini fani ai Soranei din ţară au văzut partida. Şi situaţia se va repeta cu ocazia confruntării Cîrstea (39 WTA) - Rogers (43 WTA) din turul II.

Pentru că, potrivit programaului anunţat de organizatori, „Sori“ a fost trimisă pe terenul 11. Unde prima partidă a zilei va începe, ca de obicei, de la ora 18.00, ora României. Problema e că înainte de duelul Cîrstea - Rogers vor avea loc două meciuri dintre care unul de băieţi:

*Kontaveit - Teichmann

*Karatsev - Thompson

Cum la masculin, se joacă după sistemul de cel mai bun din cinci seturi, e clar că întâlnirea Karatsev - Thompson se poate lungi. În aceste condiţii, sunt şanse mari ca Sorana să joace aproape sau după miezul nopţii. În acest moment, Eurosport, postul care transmite US Open, a anunţat că meciul Cîrstea - Rogers va începe după ora 22.00. Ca de obicei însă, în tenis, această oră anunţată are caracter orientativ şi se poate schimba, în funcţie de durata meciurilor anterioare.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite