Chiricheş, mândru de naţională după eşecul din Anglia: Ce promite pentru viitor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vlad Chiricheş
Vlad Chiricheş

Căpitanul primei reprezentative a avut momente excelente, dar şi unele ezitări pe „Riverside“: a provocat un penalty, parat de Niţă, şi a respins de pe linia porţii, spre finalul meciului.

România a ajuns la patru eşecuri succesive cu Mirel Rădoi pe bancă, după cum „Adevărul“ a scris aici. În ciuda acestui bilanţ, căpitanul Vlad Chiricheş e convins că prestaţia bună din meciul cu Anglia poate fi un punct de plecare pentru viitor.

La interviul de după meci, la Pro X, Chiricheş a analizat înfrângerea României, la Middlesbrough.

Ce a spus Vlad Chiricheş?

*A fost foarte frumoasă întoarcerea în Anglia (n.r. - Chiricheş a jucat la Tottenham). Ne-am ridicat la un nivel foarte bun şi am arătat că putem face faţă Angliei. Sunt patru înfrângeri la rând, dar cred eu că, în seara asta, am demonstrat că avem atitudine, că am trecut peste eşecul cu Georgia, am avut încredere. 

*Am jucat, am fost agresivi, am pasat, am avut posesie. E clar că a fost un meci greu, contra unei echipe puternice. Cum am mai spus-o, ne-am ridicat la valoarea lor. Sunt mândru de băieţi. 

*Cred că e un moment bun din care să plecăm, am avut un joc solid. Dacă o să continuăm aşa, cred că putem să revenim în lupta pentru calificare la Mondial. Ar trebui să fim optimişti şi să dăm mai multă încredere acestui stil de joc al nostru.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite