Chiricheş, un jucător dispensabil în viziunea colegilor săi de la Tottenham: „Vrea să plece? Asta e alegerea lui“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Coechipieri la Londra, fundaşul României şi mijlocaşul danez, Christian Eriksen, au ocazia de a se duela, diseară, în amicalul România – Danemarca (ora 20.30, Pro TV). Întrebat despre problemele colegului său la club, Eriksen a fost impasibil.

Christian Eriksen revine, diseară, pe „Arena Naţională“, după ce, în 2012, a plecat de aici cu amintiri neplăcute. Atunci, el a jucat pentru Ajax în returul cu Steaua în 16-imile Ligii Europa. După o victorie cu 2-0, la Amsterdam, batavii au cedat cu acelaşi scor, la Bucureşti, pierzând apoi calificarea la penalty-uri.

În acel retur, Chiricheş a înscris golul de 2-0 pentru Steaua, cu un şut fantastic de care şi-a adus aminte Eriksen, acum la Tottenham. „La ultima mea vizită în România am jucat cu Steaua, am pierdut cu 0-2. Când am jucat atunci, Chiricheş a înscris un gol destul de norocos şi sper să nu o facă din nou. Faţă de meciul cu Steaua, sunt mai în vârstă, la un alt club, aşa că multe lucruri s-au schimbat“, a declarat danezul de 22 de ani.

Eriksen e un jucător important, la Tottenham, având şase apariţii pentru londonezi în actuala ediţie de campionat. Prin comparaţie, Chiricheş a fost folosit doar de două ori în Premier League şi, în ultima perioadă, au fost multe meciuri în care n-a prins nici măcar lotul. Astfel, stoperul de 25 de ani are şanse mari să părăsească „White Hart Lane“ în iarnă. 

Situaţia lui Chiricheş nu l-a sensibilizat pe colegul său, Eriksen: „Toţi trecem printr-o perioadă dificilă, pentru că echipa nu merge cum trebuie, dar căutăm soluţii. E alegerea lui Chiricheş, dacă vrea să plece la o altă echipă“. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite