China, fără niciun pic de credibilitate: Reacţie tăioasă după noile imagini cu Shuai Peng

China, fără niciun pic de credibilitate: Reacţie tăioasă după noile imagini cu Shuai Peng

Shuai Peng

Jucătoarea care, brusc, a dispărut şi a fost cenzurată grosolan, după ce a susţinut că a fost victima abuzurilor sexuale din partea unui fost vicepremier chinez, e plimbată acum, periodic, în faţa camerelor. Degeaba însă!

Ştiri pe aceeaşi temă

Lumea rămâne cu ochii pe regimul de la Beijing, în povestea cu Shuai Peng (35 de ani, 311 WTA). 
 
Degeaba transmit chinezii, din când în când, nişte imagini cu Peng, cum au fost ultimele, de 7 secunde. Însoţite de un mesaj din partea jucătoarei, după cum „Adevărul“ a scris aici. 
 
Având în vedere imaginea Chinei în lume, una extrem de „pătată“ din cauza abuzurilor comise împotriva cetăţenilor săi, tentativele ei de a calma apele în povestea cu Peng n-au nicio credibilitate. Tocmai de aceea, WTA, forul care organizează turneele de tenis feminin, a reacţionat prompt, după ultima apariţie publică a lui Peng.
 
„Ne menţinem poziţia şi cerem o anchetă amplă, corectă şi transparentă, fără cenzură, legată de acuzele de abuz sexual formulate de ea (n.r. - Shuai Peng)“, a fost reacţia celor de la WTA, potrivit Reuters.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările