Chiajna - CS U Craiova 0-0: ultima etapă din 2016 a început cu un meci insipid. Declaraţii incendiare la final

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Mulţescu
Gigi Mulţescu

Gazdele sunt încântate că urmează o perioadă de pauză în care vor putea încerca reaşezarea lucrurilor, în condiţiile în care n-au mai bătut pe nimeni de cinci meciuri. De partea cealaltă, remiza a fost un rezultat prost pentru olteni, însă a făcut ca ierarhia Ligii I să se strângă şi mai mult la vârf.

Asta deoarece, în acest moment, ocupantele locurilor 2, 3 şi 4, adică Gaz Metan Mediaş, Steaua, respectiv CS U Craiova au toate câte 37 de puncte, liderul fiind Viitorul cu 39 de puncte.

Chiajna e în zona de play-out, pe 12 din 14, cu 17 puncte şi încheie 2016 cu un bilanţ catastrofal în ultimele cinci runde din Liga I: patru înfrângeri şi o remiză.

La finalul partidei de vineri, antrenorul oaspeţilor, Gigi Mulţescu, a pus tunurile pe arbitrul George Rădulescu. „Arbitrajul a fost o ruşine. Două penalty-uri de care am auzit acum, că am vorbit cu cineva, două ofsaid-uri care n-au fost şi se puteau transforma în ocazii. E inimaginabil ce se întâmplă. E a doua oară când jucăm cu o echipă din Ilfov şi avem un arbitru tot din Ilfov“, a declarat Mulţescu la Digi Sport. Tehnicianul s-a arătat, totuşi, mulţumit de ce a realizat CS U Craiova în prima parte a campionatului.

„Ne trebuie jucători eficienţi, mai ales în faţa porţii. Puteam fi şi mai sus, cu mai multe puncte. Ne lipsesc jucători care să materializeze jocul echipei. E păcat pentru că n-a fost niciun meci în care să nu atacăm. Meritam ca o încununare a acestui joc să fim pe primul loc, incontestabil. Dacă facem transferuri care să ne asigure echilibru în toate compartimentele putem discuta şi despre titlu. În orice caz, vreau să-i felicit pe cei cu care am ajuns până aici. La începutul campionatului puţini credeau că o să avem un asemenea traseu“, a adăugat Mulţescu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite