CFR face de râs Liga I: un nigerian spune că la Cluj sclavia există şi în 2014

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Obiora. FOTO: Stiridesport.ro
Obiora. FOTO: Stiridesport.ro

Nigerianul Obiora a acuzat gruparea finanţată de Arpad Paszkany de o infracţiune penală. Pe lângă acest scandal, clubul a ajuns să fie ameninţat şi de Petre Grigoraş, care s-a arătat deranjat de cum a fost tratat după înlocuirea sa cu Vasile Miriuţă.

Nigerianul Nwanko Obiora a părăsit formaţia din Gruia în această iarnă, însă plecarea sa s-a lăsat cu un scandal imens. „Toată lumea trebuie să ştie că la Cluj sclavia n-a fost încă abolită. Adevărul e că mi-au falsificat semnătura şi au pus-o pe un alt contract, diferit de cel pe care-l semnasem cu ei. Ori aceasta e o infracţiune penală. Nu vreau să le fac probleme, dar asta doar datorită jucătorilor de acolo. Dacă voi decide să-i dau în judecată, jucătorii vor fi cel mai mult afectaţi“, a declarat Obiora pentru stiridesport.ro.

Grigoraş ameninţă că se duce la reunirea lotului

Finanţatorul Arpad Paszkany a bătut deja palma cu noul antrenor, Vasile Miriuţă, însă n-a rezolvat problema rezilierii contractului lui Petre Grigoraş. Acesta a confirmat informaţia pentru „Ziua de Cluj“. „N-am semnat niciun act. Au spus că mă sună după Sărbători, dar n-am mai fost sunat. Am discutat o singură dată cu Paszkany, el mi-a explicat motivele pentru care a renunţat la mine şi sper să ne înţelegem acum la reziliere pentru că mai am contract până în vară. Am dreptul să-mi cer toţi banii. Dacă nu ne înţelegem? Mă prezint la reunire!“, a spus Grigoraş.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite