CFR Cluj aşteaptă meciul cu Dinamo cu buzunarele goale. Miriuţă face haz de necaz, jucătorii ameninţă cu plecarea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Întârzierile salariale de până la cinci luni i-au determinat pe jucătorii lui CFR Cluj să ameninţe că părăsesc echipa dacă nu-şi primesc banii, însă antrenorul Vasile Miriuţă le-a cerut elevilor săi să mai accepte această situaţie până la finalul turului.

Retragerea lui Arpad Paszkany din anturajul lui CFR Cluj a adus cu sine mari probleme financiare, în condiţiile în care omul de afaceri nu a mai pompat bani în echipă. Din cauza acestei situaţii, la Cluj există jucători care nu şi-au primit salariile de aproape cinci luni şi care ameninţă cu vor pleca. Unul dintre ei este portarul Mario Felgueiras, care a dezvăluit cât de tensionată este situaţia în sânul echipei:

"Chiar m-am săturat, vreau să plec! Din câte văd eu, aici se vrea altceva, nu se doreşte să urcăm mai sus de locul 5, altfel nu pot să îmi explic situaţia actuală. Mă gândesc şi eu să progresez, să ajung la un alt nivel, e normal", a spus revoltat, la Digi Sport, Felgueiras.

REPORTAJ La Budapesta, în casa lui Vasile Miriuţă. Fiul antrenorului conduce afacerea familiei

Chiar dacă situaţia financiară a clubului nu-i convine nici lui, antrenorul Vasile Miriuţă pare tipul împăciuitor, apelând la bunăvoinţa elevilor săi. "Din câte mi-au spus şi ei... sunt datorii, ăsta e adevărul. Trei-patru luni, nu ştiu câte sunt. De ce nu şi-au băgat memorii nu ştiu. Poate că unii dintre ei sunt de mai mult timp ca mine aici la echipă şi ştiu că se vor rezolva aceste probleme. Mai multe nu pot să spun şi nici nu vreau să spun. Nu e treaba mea. Le-am zis înainte de antrenamentul de ieri că mai sunt două luni şi în aceste două luni eu şi jucătorii trebuie să dăm totul să mai facem nişte puncte până la iarnă. Şi de la iarnă, cu bunul Dumnezeu înainte fiecare. Asta e viaţa”, a spus Miriuţă într-o conferinţă de presă.

Tehnicianul a găsit puterea de a face chiar haz de necaz faţă de această situaţie: “Problemele se vor rezolva. La iarnă merg în vacanţă cu nevasta. Două săptămâni. Atâţia bani mai am, de o vacanţă”, a glumit antrenorul CFR-ului.

CFR joacă sâmbătă seara, de la ora 21.00, împotriva lui Dinamo, pe teren propriu, în etapa a 11-a din Liga 1. Partida va fi transmisă în direct de Look TV.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite