Cele mai incinse dueluri din finala Ligii: Suarez îşi revede „victimele“. Evra a dezvăluit cum îl va trata pe atacant

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu ocazia finalei de la Berlin, atacantul Barcelonei, Luis Suarez, va fi, din nou, faţă în faţă cu Patrice Evra şi cu Giorgio Chiellini.

Cu primul a avut un scandal monstru, în Anglia, pe vremea când el era la Liverpool, iar Evra la United. A lansat un atac rasist asupra francezului, fiind suspendat opt meciuri. Pe Chiellini l-a muşcat în partida Uruguay – Italia, la Mondialul din 2014, iar FIFA l-a suspendat patru luni.

„Cred că multă lume se întreabă ce se va întâmpla, însă cel mai important lucru pentru mine e să joc în finală. Sunt mândru de mine, de culoarea pielii mele şi voi da mâna cu el, însă o să mă asigur că imi va simţi prezenţa pe teren“, a explicat Evra, potrivit Digi Sport.

Pentru fundaşul francez, finala de la Berlin va avea o semnificaţie aparte. Dacă Evra va juca pentru Juventus cu Barcelona, atunci el va bifa a cincea sa prezenţă în ultimul act al competiţiei, egalându-l pe Seedorf. Doar Paolo Maldini, cu şase apariţii pentru AC Milan, are mai multe finale. De asemenea, Evra poate deveni al 13-lea jucător care cucereşte trofeul cu mai multe echipe.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite