Ce urmează în Ghencea: „Vor mai pleca doi jucători“. Cine sunt cei trei fotbalişti care pot părăsi Ghencea până duminică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Eliminarea din grupele Ligii Campionilor înseamnă o pierdere financiară de vreo zece milioane de euro, în condiţiile în care Steaua n-ar obţine mai mult de nouă milioane de euro din participarea în grupele Ligii Europa.

Iar asta e o estimare optimistă, care depinde de numele echipelor cu care vor juca bucureştenii, dar şi de o eventuală calificare în 16-imi. În aceste condiţii, apare o întrebare: cum poate fi stinsă setae de bani a lui Gigi Becali? Răspunsul l-a oferit Costel Gâlcă, după partida cu Ludogoreţ: „De plecat, poate va pleca un fotbalist, maximum doi, dar trebuie aduşi jucători în locul lor“.

„Lato“ merge la Dinamo Zagreb

Cum Steaua n-a făcut cine ştie ce achiziţii până acum, e greu de crezut că latifundiarul va întări echipa când s-a ratat accederea în grupele Ligii. În privinţa vânzărilor însă, trei stelişti au şanse mari de a părăsi clubul până la 31 august, când se încheie perioada de transferuri.

Latovlevici va semna, aproape sigur, cu Dinamo Zagreb pentru un milion de euro, în timp Chipciu are mai multe oferte, iar despre Tănase s-a spus că e dorit în zona arabă.

Gâlcă va „tremura“ de acum

Dacă ar fi fost liber, probabil, Gigi Becali l-ar fi făcut praf pe Gâlcă după eşecul de la Sofia. Totuşi, antrenorul Stelei nu a scăpat de presiune, chiar dacă patronul se află după gratii. De acum încolo, paşii greşiţi din campionat pot termina aventura lui Gâlcă pe banca roş-albaştrilor. Nici sprijinul fanilor nu mai e garantat, în condiţiile în care s-a produs o „ruptură“ în Bulgaria, acolo unde, după meci, suporterii l-au certat pe Gâlcă pentru ratarea calificării.

CITEŞTE ŞI:

*ANALIZĂ Steaua a produs bani, Becali i-a băgat în buzunar: 72% pentru Gigi, 28% pentru club. Unde s-au dus banii Stelei

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite