Ce ghinion: FCSB a plecat, astăzi, spre Lisabona fără cinci jucători de bază. Când e programat turul cu Sporting

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constantin Budescu (stânga)
Constantin Budescu (stânga)

Vicecampioana ţinteşte accederea în grupele Ligii Campionilor, însă pare să aibă o misiune infernală. Pe lângă faptul că va întâlni o adversară mai puternică, trupa lui Dică nici nu se poate baza pe un lot complet.

Asta deoarece, după remiza din weekend cu Astra (1-1), formaţia bucureşteană i-a pierdut pe Teixeira şi pe Bălaşa, ambii accidentaţi. 

Primul a fost schimbat în minutul 9, în timp ce stoperul a ieşit la pauză. 

Pe lângă Teixeira şi Bălaşa, FCSB nu-i va avea la dispoziţie nici pe Romario Benzar, Nedelcu şi Budescu pentru partida cu Sporting Lisabona.

Primii doi n-au fost trecuţi pe lista UEFA, deoarece transferul lor de la Viitorul s-a făcut prea târziu, în timp ce Budescu e accidentat şi el.

Meciul Sporting Lisabona – FCSB e programat pentru marţi (ora 21.45, Pro TV, Dolce Sport). Returul se va disputa pe „Arena Naţională“ la 23 august (21.45, Pro TV, Dolce Sport).

Ce a spus Argăseală?

Preşedintele roş-albaştrilor a comentat pentru Digi Sport situaţia lotului deplasat la Lisabona.

„Cu siguranţă, suntem pregătiţi. Ştim că ăsta este meciul decisiv pentru intrarea în grupele Champions League. Trebuie însă cu lotul pe care îl avem să suplinim absenţa jucătorilor accidentaţi exact cum s-a întâmplat la meciul de la Plzen, în care Budescu a fost înlocuit. Ambii jucători (n.r. – Teixeira şi Bălaşa) sunt accidentaţi. Nu se ştie dacă va fi recuperat Teixeira, iar de Bălaşa nu se pune problema“, a explicat Argăseală.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite