Serena Williams surprinde din nou! Ce decizie a luat după eliminarea de la US Open

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătoarea Serena Williams a declarat, imediat după eliminarea de la US Open, în semifinale, că va participa la turneul de la Roland Garros.

Diferenţa dintre sportivii excepţionali şi cei care ajung legende este făcută şi de foamea pe care cei din urmă o au în privinţa câştigării trofeelor.  

Ajunsă la aproape 39 de ani (îi va împlini pe 26 septembrie) şi cu 23 de titluri de Grand Slam în palmares, Serena Williams nu se gândeşte să se retragă din tenis. Ba mai mult, sportiva din SUA, oprită de Azarenka, joi seara,  din drumul către un nou titlu major, a declarat că nu ia în calcul să rateze prezenţa pe zgura din capitala Franţei. “Voi merge la Paris pentru Roland Garros, în mod sigur”, a spus Williams.

Decizia vine în contextul în care, la meciul cu Victoria Azarenka, Serena Williams a avut probleme la tendonul lui Ahile în setul trei. “L-am forţat. A fost intens”, a spus jucătoarea.  

Serena Williams, locul 8 WTA şi cap de serie numărul 3, a fost învinsă de Azarenka (Belarus, locul 27 WTA) în semifinalele US Open, scor 1-6, 6-3, 6-3.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite