Carlos Tevez va rămâne la Manchester City

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agentul fotbalistului Carlos Tevez a declarat, vineri, că atacantul argentinian va rămâne la Manchester City până la finalul sezonului, niciuna dintre grupările interesate de acesta neacceptând preţul fixat de clubul englez.

"Carlos va rămâne la Manchester City până în vară. Cei de la City erau dispuşi să îl transfere, dar numai la un anumit preţ. Am negociat cu trei mari cluburi, dar nu cred că s-au ridicat la nivelul sumei cerute de City", a spus Kia Joorabchian la postul de radio TalkSport.

În ultimele săptămâni, au încercat să obţină serviciile lui Tevez grupările Paris Saint-Germain, AC Milan şi Internazionale Milano.

Potrivit presei engleze, suma cerută de Manchester City pentru argentinian era de aproximativ 25 de milioane de lire sterline (aproape 30 de milioane de euro).

Joorabchian crede că faptul că Tevez nu poate juca în fazele următoare ale Ligii Campionilor, deoarece a evoluat cu City în prima fază, i-a îndepărtat pe cei care doreau să îl transfere. În opinia sa perioada de vară este va fi mai bună pentru o astfel de tranzacţie. "Este un mare obstacol. Dai foarte mulţi bani pe transfer şi el nu poate juca în Liga Campionilor. În vară se vor deschide multe opţiuni. Toate marile cluburi caută jucători capabili să evolueze în Liga Campionilor", a precizat agentul lui Tevez.

Perioada de transferuri din această iarnă se va încheia la 31 ianuarie, la miezul nopţii.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite