Carlo Ancelotti părăseşte echipa Real Madrid

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele clubului Real Madrid, Florentino Perez, a anunţat, luni, într-o conferinţă de presă, că antrenorul Carlo Ancelotti nu va mai pregăti formaţia din capitala Spaniei în sezonul următor, potrivit AFP.

După ce a comunicat decizia sa Consiliului de Administraţie, Florentino Perez a susţinut o conferinţă de presă pentru a anunţa hotărârea.

„A fost o decizie dificilă a Consiliului de Administraţie concedierea lui Carlo Ancelotti. Nu a fost uşor, dar nu am venit aici ca să luăm decizii uşoare. Carlo şi-a câştigat deja afecţiunea tuturor suporterilor lui Real şi locul în istoria lui Real Madrid, pentru că a adus La Decima. Dar aici la Real, se ştie, vrem mereu maximul, trebuie să câştigăm, trebuie să dăm un nou impuls echipei, pentru a ne ajuta să atingem iar nivelul competitiv maxim”, a declarat Perez în conferinţa de presă

„Vreau să-i mulţumesc lui Carlo Ancelotti pentru munca sa din cei doi ani la Real. Îi reamintesc că Real Madrid va rămâne mereu casa lui”, a adăugat preşedintele „galacticilor”.

Întrebat de un reporter despre cine va fi noul antrenor al lui Real, Florentino Perez a oferit un răspuns vag: „Săptămâna viitoare veţi afla numele noului antrenor. Nu am anunţat jucătorii încă, pentru că abia am luat această decizie. Avem timp să-i anunţăm. Ar fi foarte bine ca noul antrenor să ştie limba spaniolă, dar nu e obligatoriu”.

În cele două sezoane la Real Madrid, Ancelotti a câştigat patru trofee, toate în sezonul 3013-2014: UEFA Champions League, Supercupa Europei, Cupa Regelui şi CM al cluburilor.În acest sezon, Ancelotti a încheiat campionatul pe locul 2, după Barcelona. De asemenea, Real Madrid a fost eliminată din UCL în semifinale, de Juventus Torino.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite