„Calmant“ pentru Hagi: Autorii sondajului care l-a scos din sărite au explicat decizia lor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gheorghe Hagi a „turbat“ în faţa camerelor pe motiv că site-ul gsp.ro nu l-a inclus pe lista celor care îl pot înlocui pe Cosmin Contra, în cazul în care acesta va fi schimbat din funcţia de selecţioner.

Gheorghe Hagi se aprinde repede la conferinţele Viitorului şi, probabil, din acest motiv îşi pierde luciditatea. E singura explicaţie pentru ieşirea pe care a avut-o fostul internaţional, luni seară, după partida Viitorul – Poli Iaşi, scor 2-1.

Hagi a ţipat, aproape 4 minute, pentru că gsp.ro nu l-a inclus într-un sondaj în care oamenii au fost întrebaţi pe cine l-ar dori selecţioner. Există însă o explicaţie simplă pentru neincluderea „Regelui“: în ultimii ani, Hagi a spus, în mod repetat, că nu-şi doreşte să fie selecţioner!

Pentru a demonstra acest lucru, site-ul gsp.ro a scos din arhivă declaraţiile date de Hagi, dar şi mărturia unui om din cadrul Federaţiei Române de Fotbal (FRF).

Ce a publicat gsp.ro după tirada lui Hagi?

*Hagi în august 2017: Legat de echipa naţională, fiecare poate să gândească ceva, dar eu am spus că nu sunt interesat să fiu antrenorul naţionalei. Excludeţi-mă, punct, nu se poate! Cum să fiu la naţională şi să am şi Viitorul? Păi, vă daţi seama ce iese, ce circ se va face, circul circurilor, vă rog frumos.

*Hagi în noiembrie 2018: Subiectul „echipa naţională“ este închis în totalitate cât timp sunt acţionar majoritar la un club din Liga 1 şi exclud orice discuţie în acest sens. În acest moment, selecţionerul Cosmin Contra face lucruri bune la echipa naţională.

*Hagi, declaraţie nedatată: Nu se pune problema să conduc naţionala câtă vreme eu deţin un club din prima ligă! Ce mi-ar face presa dacă aş convoca jucători de la Viitorul? Vă daţi seama ce ar ieşi? Aş vrea să mai fiu selecţioner, însă numai după ce mă voi retrage de la club!

*Andrei Vochin (consilier FRF), în septembrie 2017: Cu Hagi s-a încercat să se discute, dar el a transmis printr-un intermediar că poziţia lui e fermă. Nu poate antrena echipa naţională cât timp are proiectul de la Viitorul şi nu vrea să renunţe la el. Este un conflict de interese.

CITEŞTE ŞI:

VIDEO Hagi, conferinţă halucinantă: A ţipat aproape patru minute fără pauză! Avem sondajul care l-a înfuriat

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite