Buzărnescu îşi continuă sezonul catastrofal: Mihaela, eliminată la Madrid. Ce ne spun cifrele ei groaznice

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Buzarnescu

Mihaela Buzărnescu (31 WTA) se menţine aproape de primele 30 de jucătoare ale lumii, deşi, în acest sezon, ea a pierdut de trei ori mai multe meciuri decât a câştigat şi o singură dată a legat două succese la rând!

Mihaela Buzărnescu a devenit a doua româncă învinsă la Madrid 2019, după ce Irina Begu (96 WTA) a părăsit competiţia în chiar prima zi.

„Miki“, învingătoare duminică, în faţa lui Tomljanovici (46 WTA), scor 6-3, 6-2, a pornit, oricum, cu şansa a doua în duelul cu Sevastova (13 WTA). Totuşi, românca s-a ţinut aproape de adversara ei, primele cinci game-uri fiind pe serviciu. 

La 3-2 pentru Sevastova însă, Buzărnescu şi-a pierdut serviciul, după care Sevastova s-a dus la 5-2. La acest scor, „Miki“ a salvat două mingi de set şi, în loc de 6-2 pentru Sevastova, scorul a devenit 5-3 în favoarea sportivei din Letonia. În game-ul următor însă, pe serviciul propriu, Sevastova s-a dus la 40-15 şi a valorificat a patra minge de set: 6-3.

Setul doi a fost şi mai echilibrat: primele opt game-uri, fără break! Din nou însă, prima care a „alunecat“ a fost Buzărnescu. Aceasta şi-a pierdut serviciul, iar Sevastova s-a dus la 5-4, după care, pe propriul serviciu, a rezolvat partida: 6-4.

În ciuda eliminării, Buzărnescu iese în câştig după turneul de la Madrid. Ea avea de apărat doar 10 puncte pentru eliminarea din turul I în 2018, iar acum s-a ales cu 65 de puncte pentru accederea în turul II.

Bilanţul româncei rămâne însă unul catastrofal în actuala stagiune: 5 victorii, 15 înfrângeri! Mai mult, ea a obţinut o singură data două victorii la rând, la Charleston, la începutul lunii aprilie, atunci când a trecut, pe rând, de Frech (170 WTA) şi de Davis (132 WTA).

Pe cine a bătut Buzărnescu în acest sezon

Data Turneu Suprafaţă Adversară

27 februarie Acapulco Hard Gavrilova (58 WTA)

2 aprilie Charleston Zgură Frech (163 WTA)

3 aprilie Charleston Zgură Davis (136 WTA)

23 aprilie Istanbul Zgură Glushko (125 WTA)

5 mai       Madrid  Zgură  Tomljanovici (46 WTA)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite