Burleanu îi răspunde lui Prodan: „E uşor de manevrat, nici nu ştie de ce a fost trimis la DNA“. Şeful FRF i-a curmat lui Reghecampf visul de a deveni selecţioner

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Răzvan Burleanu a reacţionat după ce Daniel Prodan a mers la DNA pentru a-i face plângere penală, caracterizându-l pe fostul component al Generaţiei de Aur drept un "om uşor de manevrat".

Războiul declaraţiilor dintre Daniel Prodan şi Răzvan Burleanu continuă. Zilele trecute, fostul mare fotbalist a fost la DNA, unde a făcut o reclamaţie împotriva şefului FRF. La ieşirea de la DNA, Prodan l-a atacat pe Burleanu, căruia i-a reproşat că se ia nejustificat de foştii fotbalişti ai Generaţiei de Aur.

Preşedintele federaţiei nu a rămas nici el dator şi i-a răspuns lui Prodan, în spatele căruia suspectează că ar exista cineva care îi dictează cum să acţioneze. "Săracul Prodan nici nu ştie de ce a fost trimis să facă reclamaţie la DNA. Nu mai este aşa. Cred că domnul Prodan este uşor manevrat. Nu sunt o persoană care a achiziţionat terenuri, sunt contracte de concesionare. Dar cazul Prodan este similar cu cel al lui Kassai, care mi-a solicitat salariu pe trei ani ca să plece din FRF. Nu i-am spus nimic de vreun viol, ci motivele pentru care nu mai vreau să continuăm să lucrăm împreună", a spus Burleanu la Digi Sport.

Selecţionerul nu poate antrena şi o echipă de club

Pe de altă parte, şeful FRF a clarificat o altă problemă din anturajul echipei naţionale. În martie, după alegerile de la federaţie, Reghecampf a precizat că ar fi dispus să fie selecţioner, însă doar în paralel cu munca de la Steaua. Burleanu a făcut publică părerea sa faţă de o astfel de propunere, dând de înţeles că în mandatul său selecţionerul nu poate fi antrenorul unei echipe de club. "Nu sunt de acord să avem un antrenor, care să fie angrenat şi la o echipă de club şi care să se ocupe şi de destinele naţionalei", a menţionat preşedintele FRF.

CITIŢI ŞI: 

Burleanu, „în corzi“: „Acest fătălău securist s-a pus cu Generaţia de Aur. E un puşti obraznic, un neica-nimeni“

Răzvan Burleanu: „Dacă se respectă statutul, CSU Craiova n-are drept de promovare“. Şeful FRF a dezvăluit noile reguli ale sistemului de licenţiere

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite