Braşov şi CFR Cluj îşi rotesc jucătorii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce l-a adus pe Toni Conceiçao, fostul antrenor de la CFR Cluj, FC Braşov pofteşte acum şi la jucătorii campioanei. Tehnicianul portughez i-a dat actualului său patron, Ioan Neculaie, referinţe foarte bune despre doi dintre fotbaliştii pe care i-a avut sub comandă.

Conaţionali de-ai săi, Nuno Claro şi Tony da Silva sunt doriţi sub Tâmpa, cel puţin sub formă de împrumut. „Galben-negrii" au nevoie urgentă de un goal-keeper, în condiţiile în care CFR insistă să-l ia încă din iarnă pe Mihai Mincă. Oscilant în evoluţii în ultimul sezon la CFR, portughezul a intrat în dizgraţie şi Paszkany ar fi dispus să renunţe la el.

Neculaie cere un milion de euro pe Chipciu

Un alt fotbalist care ar putea poposi sub Tâmpa este Tony da Silva, renegat de CFR. Jucătorul încă nu şi-a găsit echipă în Franţa şi Conceicao încearcă să-l convingă în aceste zile să accepte măcar un împrumut până la vară, dar apropiaţii săi au dezvăluit că nu este încântat să joace pentru o echipă care îşi propune evitarea retrogradării.

Profitând de interesul grupării patronate de Ioan Neculaie pentru cei doi fotbalişti, Paszkany încearcă achiziţionarea lui Alexandru Chipciu, mijlocaşul braşovean care a atras atenţia mai multor cluburi, dar problema este că preţul stabilit de Ioan Neculaie pentru talentatul fotbalist braşovean este de un milion de euro. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite