Bomba zilei: Burleanu s-a hotărât pe cine va pune în locul lui Rădoi la Naţională. Urmează discuţia decisivă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Răzvan Burleanu
Răzvan Burleanu

Federaţia Română de Fotbal (FRF) a fost acuzată, în mod repetat, că ar avea ceva cu componenţii Generaţiei de Aur. Căutările pentru noul selecţioner demontează însă această idee.

Partida din acest weekend cu Chindia (sâmbătă, ora 15.00) poate fi ultima pentru Dan Petrescu (53 de ani) pe banca CFR-ului. Pentru că, potrivit Digi Sport, fostul internaţional ar fi devenit prima opţiune pe lista federaţiei pentru înlocuirea lui Mirel Rădoi (40 de ani) în funcţia de selecţioner.

După ce s-au lovit de refuzuri din partea lui Hagi şi Răzvan Lucescu, cu care s-au şi întâlnit, preşedintele FRF, Răzvan Burleanu şi şeful Comisiei Tehnice, Mihai Stoichiţă, ar fi plecat la Cluj pentru a negocia venirea lui Petrescu la prima reprezentativă. Tehnicianul campioanei s-a întors de curând, la Cluj, semnând un acord valabil până în 2024 cu un salariu stagional de 600.000 de euro. 

În cele 16 partide din acest sezon, „Bursucul“ a înregistrat 8 victorii, 1 egal şi 7 înfrângeri. E de aşteptat însă că, în cazul unei oferte concrete de la naţională, Petrescu să fie lăsat să plece, mai ales că rezultatele, per ansamblu, au fost sub aşteptări în acest ultim mandat al său, al treila, la CFR. Echipa e lider în campionat, însă a obţinut un singur punct în grupele Conference League fiind deja eliminată din competiţie cu o etapă înainte de final.

250.000 de euro e salariul pe care l-a avut Mirel Rădoi, în fiecare an, ca selecţioner. Acum, federaţia e dispusă să mărească această sumă până la 300.000 de euro pe an.
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite