Răzvan Lucescu, de neatins: Cât cer grecii pentru a-l lăsa la naţionala României

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Răzvan Lucescu
Răzvan Lucescu

Pe scurt: preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, şi şeful Comisiei Tehnice, Mihai Stoichiţă, au bătut degeaba drumul până la Salonic.

O fi frumos la Salonic, în această perioadă a anului. Pentru o vizită în scop turistic. Fiindcă, la ce informaţii apar, e clar că delegaţia FRF s-a dus degeaba până în Grecia, dacă obiectivul deplasării a fost aducerea lui Răzvan Lucescu (52 de ani) la echipa naţională, în locul lui Mirel Rădoi (40 de ani).

Pe lângă faptul că e sub contract, având şi un salariu stagional de 1,8 milioane de euro, imposibil de egalat în România, Lucescu jr nici nu poate părăsi PAOK Salonic şi dacă şi-ar dori acest lucru. Potrivit jurnalistului Daniel Nanu, un apropiat al familiei Lucescu, în contractul lui Răzvan cu PAOK Salonic există o clauză de reziliere de... 7 milioane de euro!

Ca să înţelegem posibilităţile financiare pe care le are federaţia trebuie să spunem că salariul lui Mirel Rădoi la echipa naţională era de 250.000 de euro pe an.

De altfel, încă de dimineaţă, presa din Grecia a scris că nu există nicio şansă ca Lucescu jr să plece de la PAOK, după întâlnirea pe care a avut-o cu şefii FRF. Iar spre prânz, acest lucru a fost confirmat şi de tehnicianul de 52 de ani.

Ce a spus Răzvan Lucescu?

*Nu-mi place să vorbesc despre ce fac în timpul meu liber, despre mese cu persoane pe care le cunosc de mult timp. Nu e nimic de spus şi de comentat. Sunt la PAOK, am un contract de trei ani la PAOK şi voi sta aici. Nu e nimic de spus, nu ştiu cine a postat, cine a făcut această poză (n.r. - de la întâlnirea Burleanu - Stoichiţă - Răzvan Lucescu). Pentru mine, nu e de interes.

*În concluzie, am mai fost o dată cu preşedintele (n.r. - Răzvan Burleanu) în acelaşi restaurant, îl cunosc, fără să fie vorba despre vreo situaţie anume. N-am nimic de comentat, sunt antrenorul lui PAOK şi voi rămâne antrenorul lui PAOK.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite