„Bomba“ zilei: Atacantul care a scos România din cursa de calificare pentru Euro 2020, suspectat de pedofilie

„Bomba“ zilei: Atacantul care a scos România din cursa de calificare pentru Euro 2020, suspectat de pedofilie

Gylfi Sigurdsson

Clubul Everton a fost zguduit, după ce poliţia a anunţat că un jucător de la prima echipă a fost arestat, pe motiv că ar fi hărţuit mai multe fete minore. Mijlocaşul islandez, Gylfi Sigurdsson, e în centrul atenţiei, în acest scandal.

Ştiri pe aceeaşi temă

Noul sezon din Premier League va începe la data de 13 august, însă până atunci presa britanică a găsit un subiect-bombă: scandalul sexual care a lovit clubul Everton!
 
Nebunia a început după un comunicat publicat de poliţia din Manchester: „Ofiţerii noştri au arestat, vineri, 16 iulie, un bărbat de 31 de ani, suspectat de agresiunea sexuală a unor minore. Deocamdată, el se află în custodia poliţiei, urmând a fi eliberat pe cauţiune“. Ulterior, jurnaliştii britanci au aflat că suspectul e un fotbalist de la Everton, un membru important din lotul primei echipe. Şi, imediat, doi jucători au ajuns în centrul atenţiei: mijlocaşul englez, Fabian Delph, şi atacantul islandez, Gylfi Sigurdsson. Iar asta pentru simplul motiv că aceştia sunt singurii jucători de 31 de ani din lotul „caramelelor“. 
 
Clubul din Liverpool a reacţionat printr-un comunicat oficial, fără a dezvălui însă numele jucătorului: „Everton confirmă că un jucător al primei echipei a fost suspendat pe durata unei anchete a poliţiei. Clubul va continua să susţină autorităţile în investigaţiile lor şi nu vom mai face nicio altă declaraţie pentru moment“.
 
Soţia sa neagă totul
 
Cum scandalul a luat amploare, pe măsura trecerii orelor, au apărut mai multe indicii potrivit cărora suspectul aflat în custodia poliţiei ar fi Sigurdsson. Acesta ar fi trimis mai multe SMS-uri indecente către fete minore, în încercarea de a întreţine relaţii sexuale cu ele!
 
După apariţia acestor ştiri, soţia internaţionalului islandez, Alexandra Ivarsdottir, a reacţionat pe reţelele sociale, insistând că Sigurdsson n-are nicio legătură cu această poveste. Doar că şi acest gest disperat al soţiei i-a făcut mai mult rău atacantului. „Dacă era, într-adevăr, nevinovat, Gylfi ar fi ieşit în public şi ar fi spus el asta. De ce nu vorbeşte el? De ce reacţia a venit din partea soţiei sale?“, s-au întrebat jurnaliştii britanici.
 
A lăsat România acasă
 
Gylfi Sigurdsson (31 de ani) e jucătorul care a scos România din cursa de calificare pentru Euro 2020. La 8 octombrie 2020, în primul baraj pentru turneul final, vârful de 1,86 de metri a marcat de două ori pentru Islanda, la Reykjavik, în victoria obţinută de nordici, 2-1, cu naţionala pregătită de Mirel Rădoi. Ulterior însă, Islanda a ratat, la rândul ei, calificarea la Euro 2020, pierzând barajul decisiv, la Budapesta: 1-2 cu Ungaria. Şi în acel meci, singurul gol al islandezilor a fost înscris de Gylfi Sigurdsson.
49,4
milioane de euro a plătit Everton pentru transferul lui Gylfi Sigurdsson de la Swansea, în 2017.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările