Boloni a dat un verdict crunt pentru Steaua: „Echipa trebuie retrogradată, iar noi, steliştii, trebuie să ne bucurăm“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul selecţioner care, ca jucător, a cunoscut gloria la formaţia din Ghencea a avut un discurs tranşant la adresa roş-albaştrilor, după condamnarea lui Gigi Becali în „Cazul Valiză“.

Revenit în ţară, după un sezon petrecut, în Qatar, la Al-Khor, Ladislau Boloni continuă să surprindă prin anunţurile sale. Acum o săptămână, într-un interviu acordat „Adevărul“, tehnicianul de 60 de ani a dezvăluit că ia în calcul să candideze la şefia FRF, după retragerea lui Mircea Sandu, în 2014.

Acum, la câteva zile după ce Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie l-a condamnat pe Gigi Becali la trei ani de închisoare cu executare în „Cazul Valiză“, Boloni a făcut un comentariu acid, când a fost întrebat despre viitorul Stelei, după verdictul dat de ÎCCJ. 

Ce a spus?

„Eu n-aş fi şocat dacă Steaua ar fi exclusă din Europa. Dacă s-a făcut ceva ilegal în numele cuiva, trebuie să plătească! Se face dreptate! Eu aşa cred! În sinea noastră, a steliştilor, trebuie să ne bucurăm! Lucrurile devin clare. Şi un răspuns negativ e un răspuns. Vom fi abătuţi, mai dârji, dar e mai important să fim curaţi. Se poate întîmpla foarte uşor ca Steaua să fie retrogradată în Liga a II-a. La cum stau lucrurile, aşa trebuie să fie. Echipa o să-şi revină cu mai mult spirit“, a declarat Boloni la Sport.ro.

8

trofee a cucerit Ladislau Boloni cu Steaua: patru titluri, două Cupe ale României, Cupa Campionilor Europeni şi Supercupa Europei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite