Becali ţinteşte cea mai profitabilă afacere din istoria fotbalului românesc: a anunţat de la ce sumă negociază pentru Coman

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Coman

Luat pentru două milioane de euro de la Viitorul, mijlocaşul de 19 ani a fost evaluat de latifundiarul din Pipera la un preţ astronomic.

Forma excelentă a echipei lui Dică a coincis şi cu ieşirea din pasă proastă pentru unii jucători care dezamăgiseră în ultimele luni.

Vorbim, în primul rând, despre cuplul  de mijlocaşi Tănase – Coman. Aduşi de la Viitorul, cei doi nu-şi justificaseră până acum investiţia. Nici după partide bune cu echipe precum Sănătatea Cluj şi ACS Poli nu se poate vorbi despre ei ca despre nişte jucători de clasă internaţională, însă măcar au apărut nişte semne pozitive. Iar totul a culminat cu victoria de la Severin, cu CS U Craiova, în care Tănase a avut un gol şi o pasă decisivă, iar Coman, introdus în minutul 73, a stabilit scorul final: 5-2.

În stilul său caracteristic, Gigi Becali a început deja să viseze cai verzi pe pereţi. „Coman e mai bun ca Mbappe. Aşa ochi de specialist am, încât nu trebuie să văd mult. Începem să negociem pentru el de la 120 de milioane de euro“, a spus latifundiarul din Pipera după victoria cu Craiova.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite