BASCHET Amatto Zaharia: „Admir eforturile clubului Steaua de a aduce cât mai mulţi copii în sălile de sport“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sala Polivalentă din Bucureşti a fost, recent, gazda unui mare eveniment gândit pentru viitorul baschetului românesc.

Cu această ocazie, peste 2.000 de copii care practică baschetul la şcoli de profil din Bucureşti au fost prezenţi la evenimentul intitulat „De Crăciun jucăm baschet“, organizat de clubul Steaua CSM EximBank, împreună cu Primăria Municipiului Bucureşti, Primăria Sectorului 4, Direcţia pentru Sport şi Tineret, Federaţia Română de Baschet şi cluburile „Dan Dacian“ şi Laguna Sharks.
Prinţul Paul şi Prinţesa Lia, alături de campionii sportului românesc, precum Monica Roşu, Ruxandra Dragomir, Loredana Boboc, Anne Marie Bontea sau Amatto Zaharia, au avut onoarea de a le înmâna celor mai buni tineri baschetbalişti de la grupele de copii premii şi cadouri de Crăciun.

„A fost o plăcere să fiu prezent la acest eveniment dedicat promovării sportului în rândul copiilor şi tinerilor. Am un deosebit respect pentru activitatea clubului de baschet Steaua CSM EximBank, condus de Virgil Stănescu, în încercarea de a aduce din nou cât mai mulţi copii în sălile de sport. A fost un eveniment reuşit iar Sala Polivalentă a fost plină“, a declarat Amatto Zaharia, preşedintele Federaraţiei Române de Kempo şi maestru emerit al sportului românesc. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite