Barty, devastatoare la Australian Open: Liderul WTA şi-a pulverizat adversara! Câte puncte i-a cedat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ashleigh Barty, start în forţă în primul Grand Slam din 2021
Ashleigh Barty, start în forţă în primul Grand Slam din 2021

Între 28 februarie 2020 şi 29 ianuarie 2021, Ashleigh Barty (1 WTA) n-a jucat niciun meci. A revenit pe teren, acasă, la Adelaide. Iar acum, la Melbourne, în primul Grand Slam al anului, a făcut o veritabilă demonstraţie de forţă, în meciul ei din primul tur.

Ashleigh Barty joacă pe „teren propriu“ la Australian Open. Şi, la ce a arătat astăzi, are de gând să valorifice la maximum acest avantaj.

În confruntarea cu Danka Kovinic (82 WTA), liderul mondial a fost într-o formă fabuloasă şi a obţinut cea mai rapidă victorie de până acum, în proba feminină: 6-0, 6-0, în doar 44 de minute!

În primul set, Barty a cedat doar patru puncte! Şi a continuat la fel şi în actul secund, când i-a lăsat adversarei sale un total de şase puncte. Cu acest succes categoric, Barty aşteaptă acum deznodământul meciului dintre Sorribes Tormo (64 WTA) şi Gavrilova (387 WTA) pentru a-şi afla adversara din turul II.

În ultimele două sezoane, Barty a jucat tot mai bine la Australian Open. În 2019, a atins sferturile, iar anul trecut a avansat până în semifinale. Ea are un trofeu de Grand Slam în palmares, cucerit la French Open 2019.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite