Barcelona a făcut anunţul mult aşteptat după meciul cu Milan. Vestea care îi face pe „extratereştrii“ şi mai puternici e salutată şi de rivalele catalanilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Messi şi compania au fost în derivă în ultimele trei săptămâni, dar cu Milan au dat tot ce aveau mai bun cu gândul la un singur om. Aseară târziu, după triumful istoric din Ligă, jucătorii blau-grana au fost înştiinţaţi că aşteptarea lor se va încheia, în curând.

Fotbaliştii Barcelonei au sperat într-o revenire pe bancă a lui Tito Vilanova, iar dorinţa lor se va îndeplini peste 12 zile.

„Vilanova revine la Barcelona, la 25 martie“, a anunţat Carlos Rexach, cel care e consilierul preşedintelui Barcelonei, Sandro Rosell. Acesta l-a vizitat pe Vilanova, la New York, unde antrenorul se luptă împotriva cancerului, imediat după eşecul din meciul tur cu Milan.

Atunci, s-a vehiculat că Rosell intenţionează să-l înlocuiască pe Vilanova, în cazul în care tehnicianul nu va putea reveni repede pe bancă. „Vilanova va rămâne antrenorul Barcelonei. Îl vom aştepta până îşi va termina tratamentul, oricât de mult va dura acesta“, a infirmat Rosell zvonurile.

Iminenta revenire a lui Vilanova la Barcelona a fost salutată inclusiv de rivalele catalanilor. În ultima perioadă, după fiecare meci, tehnicienii şi oficialii formaţiilor adverse şi-au transmis încurajările pentru antrenorul „extratereştrilor“.

La ce meci va reveni?

Ultima dată când Vilanova a stat pe banca Barcelonei a fost la 19 ianuarie, în eşecul cu Real Sociedad, scor 2-3. Apoi, tehnicianul a plecat la New York pentru tratament, însă, în această perioadă, a urmărit live, prin video, toate antrenamentele Barcelonei, iar în timpul partidelor a ţinut legătura prin telefon cu asistentul său, Jordi Roura.

Cum revenirea lui Vilanova e programată pentru 25 martie, înseamnă că el va fi pe banca „extratereştrilor“ la partida cu Celta Vigo, în deplasare, la 30 martie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite