Barca ia avans. Real s-a împiedicat la Almeria

0
Publicat:
Ultima actualizare:
David Villa
David Villa

Barcelona a câștigat fără problem partida de pe Nou Camp cu Malaga, scor 4-1 și s-a distanțat în fruntea clasamentului din Primera Division la patru puncte de marea rivală Real Madrid care s-a împiedicat la Almeria, de unde a plecat doar cu un egal, 1-1.

Motivată la maximum de surprinzătorul egal înregistrat de Real la Almeria, Barcelona a rezolvat meciul cu Malaga încă din prima repriză și conducea cu 3-0 la pauză. Iniesta a deschis repede scorul în minutul 8 cu un șut de senzație, voleu din 16 metri, care a lovit bara înainte să intre în plasă.

Messi a avut mai multe ocazii după incursiunile caracteristice prin apărarea adversă dar a fost nevoit să se mulțumească doar cu o pasă de gol pentru David Villa, care a mărit avantajul. Pedro a stabilit scorul de forfeit chiar înainte de pauză.

Malaga a marcat la puțin timp de la reluare, după o lovitură liberă superb executată de Duda însă Barcelona nu a vrut să le dea emoții fanilor și Villa a mai marcat o dată, după o pasă de geniu a lui Xavi Hernandez.

Realul, la un pas de dezastru la Almeria
Echipa cu cea mai slabă apărare din Primera, care a primit opt goluri de la Barcelona, a rezistat în fața galacticilor lui Mourinho care are acum și mai multe motive pentru a reclama lipsa unei guri de foc în fața porții.

Almeria a condus cu 1-0 după o oră de joc prin golul marcat de Jose Ulloa iar Granero a egalat pentru Real în minutul 77. Cristiano Ronaldo a trimis mingea în bară pe finalul meciului însă madrilenii nu au reușit să întoarcă rezultatul.

Mourinho a făcut din nou recital pe bancă trecând prin toate stările, de la furie excesivă la un râs ironic, iar la final l-a acuzat pe arbitrul Perez Lasa. "Sper să nu mai arbitreze meciurile noastre dar nici pe cele ale Barcelonei. Nu mă plâng de arbitrii și prefer să vorbesc pozitiv despre ei. Dar pe Domnul Lasa îl cunosc din 1996 și versiunea 2011 este exact aceeași", a declarat The Special One, care a reclamat mai multe penalty-uri neacordate madrilenilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite