Băneasa Race, ediţia de iarnă, număr impresionant de participanţi: Avem şi calendarul pentru 2020

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Baneasa

Asociaţia Trăiesc Sănătos a organizat duminică, 8 decembrie, Ediţia de iarnă a cursei de alergare pentru amatori Băneasa Race.

Peste 1.000 de alergători au încheiat anul în formă şi în alergare, în natură, în pădurea Băneasa, pe două trasee şi distanţe diferite -  cros - 11 km şi semimaraton - de 21 de km. 

Alergătorii au sărbătorit alergarea printr-o zi plină de energie, alături de o echipă prietenoasă şi pregătită să ofere încă o experienţă de neuitat, cât şi alături de parteneri şi susţinători!

La toate cele trei ediţii Băneasa Race 2019, din primăvară, toamnă şi iarnă, peste 3.000 de oameni au sărbătorit alergarea şi tot ce aduce ea în vieţile noastre: bucurie, entuziasm, prietenie, sănătate!

„Pentru a treia oară anul acesta, am încurajat alergătorii să descopere plăcerea de a alerga în natură, în pădure şi de a încheia anul în formă şi în forţă. Ne bucurăm că am avut parte de o zi de distracţie în alergare, o întâlnire cu o minunată comunitate de alergători, tonus ridicat şi bucuria de a petrece o duminică în aer liber! Sperăm să ne revedem în număr şi mai mare anul viitor, la toate cele trei ediţii”, a declarat Vlad Mihalache, preşedintele Asociaţiei Trăiesc Sănătos.

Anul viitor, cele trei curse Băneasa Race sunt programate astfel: 

*Ediţia de primăvara - 12 aprilie 

*Ediţia de toamnă - 27 septembrie

*Ediţia de iarnă - 13 decembrie

Pentru mai multe detalii despre cursă, rămâneţi conectaţi la pagina noastră de web www.baneasarace.ro şi paginile de Facebook: https://www.facebook.com/BaneasaRace/ şi https://www.facebook.com/traiescsanatos.org/

Băneasa Race este un eveniment organizat în scopul consolidării comunităţii de alergători şi a promovării alergării ca activitate normală pentru un stil de viaţă activ şi sănătos. Băneasa Race un eveniment organizat de Asociaţia Trăiesc Sănătos, powered by Băneasa Shopping City.

Sponsori: Intersport Romania, City Grill, Global Vision, Zuzu Fit si Greenfield Residence.

Parteneri: Skechers, Maguay, Signal Iduna, Tremend, Dorna, WorldClass, Carrefour, Polar, Powerbar

Suţinători: Eisberg, Pastele La Molisana, Romprest

Partener media: Virgin Radio, Adevărul

Parteneri tehnici: Running Mag, Asociatia Bucharest Running Club, Quantix Marketing Insights, Preda Publishing, Active Life

Despre Asociaţia Trăiesc Sănătos:

Trăiesc Sănătos este o asociaţie fondată în martie 2011, care promovează sportul ca activitate regulată şi militează pentru o viaţă sănătoasă. Asociaţia TS organizează activităţi care stimulează interesul pentru practicarea exerciţiilor fizice în rândul copiilor, tinerilor şi adulţilor şi foloseşte sportul ca pârghie pentru interacţiunea socială şi pentru încurajarea tinerilor sportivi de performanţă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite