Athletic Constanţa şi Rapid Bucureşti au câştigat ultima etapă înainte de finala circuitului naţional Sport Arena Streetball Tour 2019

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Superbet Ploieşti Streetball, ultima etapă înainte de finala circuitului naţional Sport Arena Streetball Tour 2019, s-a încheiat duminică seara la AFI Ploieşti.

Cabron a fost prezent la eveniment şi le-a înmânat premiile celor mai buni jucători, nu înainte însă de a-şi testa la rândul său calităţile baschetbalistice pe terenurile instalate în parcarea AFI Ploieşti.

Athletic Constanţa a câştigat pentru a treia oară o etapă din circuitul naţional Sport Arena Streetball Tour, avându-l de această dată în componenţă şi pe Virgil Stănescu. Athletic a învins în finală pe Dinamo Ştiinţa, scor 20-18, iar legendarul baschetbalist român a reuşit o “dublă” în familie alături de fiul său, care a devenit campion la categoria Baby cu echipa Wolf Pack.

Una dintre cele mai experimentate jucătoare din România, Flori Diaconu, a fost motorul echipei Rapid Bucureşti în drumul către succesul la categoria Open Feminin. Rapidistele s-au impus în finala cu Agro Squad, scor 18-16.

Diaconu şi Stănescu au fost desemnaţi cei mai buni jucători ai turneului, primind titlul de Tissot MVP şi câte un ceas 3x3 realizat de către marca elveţiană şi oferit de către importatorul şi distribuitorul oficial Albini Prassa.

Superbet Ploieşti Streetball a adunat la start peste 300 de participanţi la toate categoriile de vârstă, aproape 70 dintre ei fiind premiaţi. La rândul lor, spectatorii prezenţi la eveniment au intrat în joc, cei mai îndemânatici fiind premiaţi în concursurile organizate de-a lungul celor două zile de eveniment. Superbet, partenerul principal al competiţiei a pus la bătaie zilnic câte 250 de lei în cadrul concursului Lucky Shot, dedicat doar celor care nu erau înscrişi şi în competiţia oficială.

O prezenţă inedită în cadrul turneului a fost naţionala de baschet a Arabiei Saudite, aflată în cantonament la Ploieşti. De pregătirea fizică a saudiţilor se ocupă începând din această vară Cosmin Radu, un fost participant la turneele Sport Arena Streetball.

Majoretele Ploieşti Dancers şi componentele Şcolii de Dans Vogue au înfierbântat şi mai mult atmosfera într-un week-end cu adevărat torid, contribuind din plin la spiritul urban al evenimentelor de baschet 3x3, care implică nu doar sport ci şi muzică, dans şi multă distracţie în aer liber.

Imagine indisponibilă
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite