Episodul eliminării lui Matei din meciul pierdut de Dinamo la Astra Giurgiu continuă: alb-roşii au fost suspendaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suporterii lui Dinamo nu vor asista la următoarele două meciuri de pe teren propriu FOTO Cosmin Iftode
Suporterii lui Dinamo nu vor asista la următoarele două meciuri de pe teren propriu FOTO Cosmin Iftode

După ce a pierdut partida disputată cu Astra Giurgiu (2-1), în deplasare, din etapa a XI-a a Ligii I, Dinamo a fost sancţionată de către Comisia de Disciplină a Ligii Profesioniste de Fotbal.

Episodul în care Cosmin Matei a fost eliminat (cumul de cartonaşe) de arbitrul Istvan Kovacs i-a adus lui Dinamo suspendarea terenului pentru următoarele două etape, când va întâlni Concordia Chiajna şi FC Braşov. Centralul a fost deranjat de dinamovistul care şi-a aplaudat suporterii, menţionând în raportul de joc că fotbalistul a avut un comportament necorespunzător. Posibila explicaţie ar fi că un grup de suporteri ar fi strigat „Afară, afară cu ungurii din ţară“, iar Matei ar fi rezonat cu această scandare.

Pe lângă suspendarea terenului propriu cu două etape, clubul Dinamo a primit o amendă de 15.000 de lei, iar Matei va trebui să plătească 740 de lei. 
Astra Giurgiu a învins Dinamo, pe teren propriu, cu scorul de 2-1. Pentru formaţia gazdă au înscris Constantin Budescu (1' - secunda 15) şi Sadat Bukari (21'), în timp ce la alb-roşii şi-a trecut numele pe tabelă Laurenţiu Rus (45').

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite