Astra se destramă! Coman şi-a anunţat plecarea: "Pot lucra şi cu Bin Laden"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Sportpictures.eu
FOTO Sportpictures.eu

Astra Giurgiu, formaţie care câştiga campionatul şi ajungea în primăvara europeană în urmă cu doar cinci ani, va reveni în Liga 2 după o pauză de mai bine de un deceniu.

Problemele financiare cu care s-a confruntat Astra după ce patronul Ioan Niculae a fost condamnat la închisoare au fost considerate de preşedintele clubului, Daniel Coman, motivul principal pentru care s-a ajuns în această situaţie. „Este consecinţa ultimilor ani. Ştim cu toţii momentele prin care a trecut echipa, ştim cu toţii că patronul e privat de libertate, regretele sunt tardive. Eu nu cred că se va desfiinţa, dar oamenii au reacţii ciudate şi depinde cum se trezesc dimineaţa. Nu ştiu unde voi merge mai departe, vreau să mă liniştesc şi să văd ce se va întâmpla. Dacă am lucrat şase ani la Astra, pot să lucrez şi cu Bin Laden. Sunt momente în care indiferent de banii pe care îi ai ca primă, indiferent de ce spune antrenorul sau preşedintele, nu mai poţi, iar jucătorii noştri nu mai pot, ăsta e adevărul. E ca şi cum ţii un cal nemâncat şi vrei să-i dai să tragă căruţa“, a declarat Coman, în momentul în care şi-a anunţat plecarea de la echipă.

Astra a retrogradat după ce a pierdut, miercuri, scor 0-1, meciul de la Ovidiu, cu Viitorul, din ultima etapă.

Echipa din Giurgiu a fost campioana României în sezonul 2015-2016, primul cu sistem play-off - play-out, Cupa României, în sezonul 2013-2014 şi Supercupa României, în 2014 şi 2016.

Promovată prima dată în prima ligă în 1998, Astra a retrogradat anterior ultima dată în 2009.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite