„Are mâini minunate, iar IQ-ul ei în tenis e cu adevărat uluitor” Caracterizare superbă făcută de o mare campioană pentru Bianca Andreescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Evoluţiile entuziasmante pe care Bianca Andreescu le-a avut anul acesta, încununate cu câştigarea turneului de la Indian Wells, i-au atras acesteia o mulţime de laude.

Fosta mare campioană Martina Navratilova crede că Bianca Andreescu va fi în top 10 WTA până la sfârşitul lui 2019 şi a comparat-o pe tânăra canadiancă cu Andy Murray.

"Bianca a venit de nicăieri şi a meritat să câştige. A jucat un tenis uluitor. E de durată. Abia aştept să o văd cum evoluează şi se transformă într-o şi mai bună jucătoare. Are toate atuurile, crede în ea. Ceea ce şi-ar putea îmbunătăţi cel mai mult este forehand-ul şi forma fizică, ceea ce tocmai s-a întâmplat, a devenit şi mai rezistentă pe parcursul meciului din finală. Are mâini minunate, ştie cum să le folosească pentru a lovi. IQ-ul ei în tenis, alegerea loviturilor sunt cu adevărat uluitoare. Anul trecut marea surpriză a fost Naomi Osaka, anul acesta e Andreescu. Va fi în top 10 până la sfârşitul anului dacă joacă aşa, dacă nu şi mai curând. E de aşteptat să devină o ameninţare serioasă în turneele WTA", a declarat Martina Navratilova la BT Sport, citat de digi24.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite