Andone a sosit în Romania / "Când o să semnez, voi anunţa public"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andone a sosit în Romania / "Când o să semnez, voi anunţa public"
Andone a sosit în Romania / "Când o să semnez, voi anunţa public"

Ioan Andone a sosit în aceasta dimineaţă în România cu o cursă din Dubai. Nu mai este niciun dubiu că "Falcosul" va semna astăzi cu echipa sa de suflet, Dinamo Bucureşti. În Cupa Emiratelor Arabe Unite, Al Ahli nu a terminat decât la egalitate, joi seara, întâlnirea cu Al Dhafra Abu Dhabi.

Se pare că Ando nu mai are nicio tragere de inimă să antreneze în continuare în deşert, dupa plecarea lui Bonetti şi "declaraţiile de dragoste" făcute de actionarii "câinilor". Asta dupa ce în urma cu trei sezoane, la rugăminţile lui Giovani Becali, l-au demis făra nicio explicaţie, chiar dacă se afla pe primul loc în clasament.

Echipa sa, Al Ahli Dubai, care era favorită joi seara a remizat, scor 1-1, în meciul disputat în deplasare cu formaţia Al Dhafra Abu Dhabi, primul din Grupa A a Cupei Emiratelor Arabe Unite. Pentru Al Ahli Dubai, a înscris Naja, în minutul 39, în timp ce pentru Al Dhafra a marcat Lawal, în minutul 56, din penalti.

Suporterii formaţiei din Dubai şi-au luat deja adio de la antrenorul lor, care a sosit în aceasta dimineaţă (vineri) în Bucureşti şi se va întâlni cu acţionarii din Stefan cel Mare pentru a stabili ultimele detalii ale contractului.

Andone: "Nu pot să vorbesc acum, nu am rezolvat nimic cu Al-Ahli"
 
Tehnicianul Ioan Andone a declarat, în această dimineaţă că nu poate discuta momentan de negocierile cu Dinamo deoarece nu a apucat să discute rezilierea contractului cu actuala sa formaţie, Al-Ahli.

"Am venit în Bucureşti pentru că am primit două zile libere de la club şi am de rezolvat nişte probleme personale. Nu pot să vorbesc de nicio negociere cu Dinamo pentru că nu am rezolvat nimic cu Al-Ahli. Preşedintele clubului nu a fost prezent la meciul de joi. Dacă va fi să negociez cu Dinamo, voi anunţa public, nu am niciun secret, dar mai mult de atât nu pot să spun. Eu am precizat ce vreau încă de acum câteva zile, să vedem ce va fi. Duminică am antrenament cu Al-Ahli şi trebuie să mă întorc", a spus Andone.

Citeşte şi: Ando vrea să-l aducă pe Danciu la Dinamo

În campionat, după disputarea a doua etape, Al Ahli Dubai ocupă ultima poziţie, a 12-a, cu două înfrangeri şi golaveraj 2-8.

Citeşte şi: Andone nu mai este interesat de dolarii şeicilor

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite