Anamaria Prodan ameninţă cu bătaia şi alţi bărbaţi din România: Declaraţie dură, după ce i-a dat un pumn lui Alexa

Anamaria Prodan ameninţă cu bătaia şi alţi bărbaţi din România: Declaraţie dură, după ce i-a dat un pumn lui Alexa

Se spune că pofta vine mâncând. Iar Anamaria Prodan tocmai a prins încredere în abilităţile sale, după ce l-a bătut pe Dan Alexa.

Anamaria Prodan surprinde în continuare, după episodul şocant în care l-a prins pe Dan Alexa după meciul Astra – FC Botoşani şi i-a "zdruncinat freza" cu un pumn.
 
Surpriza cea mare e că, astăzi, impresarul FIFA a făcut referire la un termen care părea că îi e necunoscut: ruşine! „Normal că mi-e ruşine de ce am făcut. Chiar dacă sunt impulsivă, nu e o chestie normală. Mi-am apărat antrenorii şi jucătorii întotdeauna, mai aprig decât aici. Am fost dezamăgită şi mă gândeam că gestul ăsta al meu a umbrit atâtea gesturi frumoase care s-au întâmplat în perioada asta“, a declarat Anamaria Prodan pentru Pro TV.
 
Aceasta pare însă că abia a prins gustul unor lovituri a la Mike Tyson, aşa că a şi trecut la ameninţări.
 
„Când am văzut cum au reacţionat ceilalţi bărbaţi din fotbalul românesc, m-am gândit că pumnul ăsta trebuia să plece către altcineva“, a spus impresarul FIFA, care a fost pus la zid de diverşi oameni din fenomen, în frunte cu Gigi Becali.
 
Întrebată de reporterul Pro TV, dacă mai e căsătorită cu Laurenţiu Reghecampf, Anamaria a răspuns arătându-şi verigheta.
Cu Alexa a fost vorba de un transfer nereuşit, cu toate că după un meci nu poţi să-ţi dai cu părerea. Am avut o discuţie, nu mi-a convenit ceva, am întrebat încă o dată, el s-a îndârjit şi, cumva, m-a provocat. Bineînţeles, nu se aştepta nimeni la aşa ceva.
Anamaria Prodan impresar FIFA
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: