Ana Bogdan şi Laura-Ioana Andrei, în "sferturi" la Antalya

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tenis
Tenis

Jucătoarele de tenis Ana Bogdan şi Laura-Ioana Andrei, cap de serie numărul 1, s-au calificat în sferturile de finală ale turneului ITF din Antalya (Turcia), dotat cu premii în valoare totală de 10.000 de dolari.

În turul doi, Bogdan a trecut cu 7-6/7, 5-7, 7-5, de germană Lena-Marie Hofmann, cap de serie numărul 8. Ea o va întâlni în faza următoare pe italianca Julia Mayr, a doua favorită.

Laura-Ioana Andrei a învins-o pe Anneliese Tepper (Australia), cu 6-0, 6-0, şi o va întâlni în "sferturi" pe italianca Agnese Zucchini, cap de serie numărul 5.

La turneul de la Sao Paulo (Brazilia), dotat cu premii în valoare de 10.000 de dolari, Daiana Negreanu a fost eliminată în sferturile de finală de sportiva chiliană Cecilia Costa Melgar, cap de serie numărul 7, scor 6-2, 6-3.

Perechea Diana Enache / Danielle Harmsen (România/Olanda), cap de serie numărul 3, a ratat accederea în finala probei de dublu din cadrul turneului challenger de la St.Cugat (Spania), dotat cu premii în valoare totală de 25.000 de dolari. Enache şi Harmsen au fost învinse, în semifinale, cu scorul de 6-3, 6-1, de cuplul spaniol Leticia Costas-Moreira/Ines Ferrer-Suarez, cap de serie numărul 2.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite