Altă replică şocantă a lui Ilie Năstase, în presa italiană: „Las de la mine pentru homosexual, dar să nu fiu ţigan…“

Altă replică şocantă a lui Ilie Năstase, în presa italiană: „Las de la mine pentru homosexual, dar să nu fiu ţigan…“

Ilie Năstase

Federaţia Internaţională de Tenis a anunţat că fostul tenismen Ilie Năstase a fost suspendat provizoriu ca urmare a comportamentului pe care l-a avut la întâlnirea de Fed Cup România - Marea Britanie, astfel că nu va avea acces la competiţiile ITF şi nu va primi acreditare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ilie Năstase a fost mereu un nonconformist, iar intervenţiile sale din presă sunt mai mereu spumoase. Fostul număr 1 ATP i-a acordat acum ceva timp un interviu jurnalistului italian Marco Lombardo de la cotidianul „Il Giornale”. Fostul număr 1 mondial a vorbit despre motivul pentru care n-a devenit niciodată antrenor, dar şi despre acuzele aduse care l-au deranjat cel mai mult.

„În viaţa mea am fost acuzat de multe. Şi că nu aş fi ţigan român, dar că aş fi homosexual. Las de la mine pentru homosexual, dar să nu fiu ţigan…De fapt, asta mă face să râd: în realitate, eu nu sunt ţigan. Dar ţiganii sunt un popor, un popor ca multe altele, ca italienii de exemplu. Care e problema? E o nebunie cu romii. Se spune ţigan în toată lumea: atunci să eliminăm cuvântul gipsy din vocabularul englez? Îi numiţi romi. Ce sunt romii? Eu nici nu ştiu. Poate cei care vin acolo să fure”, a spus “Nasty”, care s-a referit şi la motivul pentru care n-a vrut niciodată să devină antrenor. „Am spus: eu vreau să fiu liber şi fără stres. Azi e prea multă presiune şi din când în când se mai face testul antidoping. Mă întreabă mereu cu ce ne dopam în vremea mea: bere, vin… . De ce e nevoie de altceva?”, a mai spus Ilie Năstase în interviul acordat „Il Giornale”. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările