Sponsorii salută succesul naţionalei de handbal. "Nu întâmplător investim în acest sport, care aduce bucurii"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alexandrion Grup România şi Fundaţia Alexandrion sunt susţinători tradiţionali ai sportului românesc, având o implicare constantă atât în fotbal (sponsor al echipelor FC Petrolul Ploieşti, Universitatea Craiova şi CSMS Iaşi), cât şi în handbal (U Alexandrion Cluj şi CSA Steaua Bucureşti).

“Implicarea noastră în handbal nu este întâmplătoare. Am crezut încă de la început în potenţialul acestui sport şi în talentul şi determinarea pe care le au jucătorii echipelor din România. Si iată că rezultatele recente ale Naţionalei feminine de handbal confirmă că nu ne-am înşelat şi că acest sport este unul dintre puţinele care mai aduc zâmbetul pe feţele românilor”, a declarat Nawaf Salameh, preşedintele şi fondatorul Alexandrion Grup România.

 Naţionala de handbal feminin a României a terminat pe locul 3 Campionatul Mondial din Danemarca, având o evoluţie spectaculoasă în meciurile cu adversare reputate, precum echipele Braziliei, Danemarcei sau Poloniei. “Şi anul trecut handbalul românesc a avut un moment de glorie, atunci când Naţionala României a câştigat Campionatul Mondial U18, care a avut loc în Macedonia. A fost încă o confirmare a valorii jucătoarelor noastre”, a adăugat Nawaf Salemeh. Din lotul naţional de junioare a făcut parte, anul trecut, şi Cristina Laslo, care, în momentul de faţă activează la echipa U Alexandrion Cluj.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite