Alexander Zverev, a treia oară în sferturile de finală ale turneului de la Roland Garros

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Facebook
FOTO Facebook

Germanul Alexander Zverev, locul 6 WTA şi cap de serie numărul 6, s-a calificat pentru a treia oară în sferturile de finală ale turneului de la Roland Garros, anunţă news.ro  El l-a întrecut, duminică, pe japonezul Kei Nishikori, locul 49 ATP, cu scorul de 6-4, 6-1, 6-1, după un meci de o oră şi 54 de minute.

Zverev, 24 de ani, a mai fost în sferturi la French Open în 2018 şi 2019. Aceasta este cea mai înaltă fază atinsă de el la turneul parizian. Cel mai bun rezultat al lui Zverev la un grand slam a fost finala jucată în 2020 la US Open, când a fost învins de austriacul Dominc Thiem. Zverev mai are o semifinală disputată la Australian Open, tot anul trecut.

Urmează confruntarea cu spaniolul Alejandro Davidovich Fokina

În meciul următor germanul va evolua cu spaniolul Alejandro Davidovich Fokina, locul 46 ATP, aflat în premieră în sferturi la un grand slam. Spaniolul Alejandro Davidovich Fokina, în vârstă de 21 de ani, s-a calificat, duminică, în sferturile de finală ale turneului de la Roland Garros.

Sportivul cu părinţi de origine rusă l-a întrecut, în optimi, cu scorul de 6-4, 6-4, 4-6, 6-4, pe argentinianul Federico Delbonis, locul 51 ATP.

O altă partidă cunoscută din această fază este cea dintre rusul Danil Medvedev, locul 2 ATP, şi grecul Stefanos Tsitsipas, locul 5 ATP.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite