Adrian Mutu într-un interviu despre Petrolul, Steaua şi Liga I

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fotbalistul în vârstă de 35 de ani s-a întors în Liga I, la Petrolul Ploieşti, formaţie alături de care se va lupta pentru câştigarea campionatului.

Cel poreclit „Briliantul“ a acordat un interviu pentru DolceSport, în care a comentat cele mai „aprinse“ subiecte din fotbalul românesc.

...despre mutarea sa la Steaua: „Nu a fost nicio poveste, câteva glume pe care le-am făcut eu cu Reghecampf. S-a vorbit că am ales Petrolul pentru Contra, că l-am preferat peste Reghecampf. Am făcut o alegere bună, Petrolul e o echipă care-mi place mult, cu un joc diferit faţă de cel al Stelei. Restul motivelor prefer să le ţin pentru mine“.

...despre transferurile făcute de Steaua: „Bourceanu este un jucător valoros, iar Steaua pierde din răutatea şi determinarea lui, însă Steaua nu era doar Bourceanu. Majoritatea steliştilor sunt la naţională. Steaua este o forţă, vom avea un război cu ei. Sânmărtean e un jucător valoros şi un băiat extraordinar. Îl va ajuta mult. Nu mi-aş fi dorit acest transfer, pentru că e un jucător care va da multe Stelei, va reuşi să se impună“.

...despre Dan Capră, finanţatorul echipei Petrolul: „Nu cred că acest conflict dintre suporteri şi el afectează echipa. Noi suntem uniţi, suntem de partea domnului Capră, chiar dacă nu ştim de ce e contestat. E normal să fie şi neîncredere, cei care contestă sunt o mică parte din suporteri“.

...despre lupta pentru primele locuri: „Mă gândesc la Dinamo şi la Pandurii, sunt mai multe echipe, nu neapărat cele trei de pe primele locuri. Şi cu celelalte vom avea meciuri dificile. În campionat nu jucăm doar cu Astra şi Steaua, ci şi cu celelalte. Vrem campionatul şi Cupa.“.

Ştiri pe aceeaşi temă:

Primăria Ploieşti va continua să finanţeze Petrolul, în ciuda anchetei demarate de DNA

Urmările intervenţiei DNA: Primăria din Ploieşti nu va mai finanţa Petrolul

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite