A vorbit despre Steaua ca despre Real Madrid: cum a caracterizat antrenorul lui Aalborg campioana României

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Kent Nielsen. CAPTURĂ: Digi Sport
Kent Nielsen. CAPTURĂ: Digi Sport

Aalborg – Steaua (joi, ora 20.00, Digi Sport, Dolce Sport) e un meci crucial pentru calificarea în 16-imile Ligii Europa. Totuşi, chiar dacă vor evolua pe teren propriu, danezii au un respect enorm pentru Steaua.

Cei de la Aalborg sunt şi acum sub impresia meciului de la Bucureşti, atunci când roş-albaştrii s-au impus cu un năucitor 6-0. De atunci, danezii au bifat două victorii şi un eşec în grupa J şi au ajuns la un punct de Steaua. 

Dacă vor învinge, joi, atunci cei de la Aalborg devin favoriţi la calificare, însă antrenorul Kent Nielsen a avut un discurs mai degrabă reţinut în conferinţa dinaintea meciului cu românii.

Ce a spus?

„Steaua arată formidabil în atac. Sunt jucători foarte tehnici. Keşeru, spre exemplu, care a dat gol şi la naţională. Apoi, mai e şi Chipicu, care e un fotbalist extraordinar. Dacă vrem să câştigăm, atunci trebuie să fim foarte buni, mai ales în apărare“, şi-a început Nielsen discursul.

El a admis că n-a reuşit să treacă nici acum peste înfrângerea din primul meci. „Chiar dacă a trecut mult timp de atunci, jucătorii încă îşi amintesc acel meci. Steaua e o echipă bună, ne-am dat seama de asta după ce am pierdut cu 6-0 la Bucureşti“, a continuat antrenorul celor de la Aalborg.

Acesta a avertizat însă că, joi, echipa sa va arăta cu totul altfel faţă de primul meci cu Steaua. „La Bucureşti, a fost un rezultat catastrofal. În prima repriză, am jucat bine, dar a fost un dezastru în partea secundă. Acum vrem să jucăm 90 de minute ca în prima repriză de la Bucureşti, mai ales că am avut prestaţii bune, acasă, în Liga Europa“, a afirmat Nielsen.

El a vorbit şi despre calculele calificării pentru formaţia sa: „Totul depinde de noi. Dacă vom câştiga ultimele două partide, cu Steaua şi cu Rio Ave, atunci mergem în 16-imi. Mă bucur mult că suntem în această situaţie cu două etape înainte de finalul fazei grupelor“. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite