„A purtat un prezervativ pe post de rochie“. Critică dură la adresa Nadiei, pentru ţinuta de la Globurile de Aur

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nadia Comăneci
Nadia Comăneci

Nadia Comăneci a fost una dintre cele mai căutate vedete la decernarea "Globurilor de Aur", dar nu toată lumea a fost încântată de prezenţa şi ţinuta ei.

Creatoarea de modă Iulia Albu a făcut-o praf pe Nadia Comăneci pentru ţinuta vestimentară la care a apelat. "Nadia Comăneci la Golden Globes şi monstruosul monolog al unei apariţii de coşmar. O iubesc pe Nadia, dar asta nu schimbă cu nimic faptul că doamna noastra de aur a purtat un prezervativ pe post de rochie", a scris Iulia Albu pe facebook. 

Ea şi-a continuat criticile pe blogul personal: "Nu am nicio problemă cu Nadia Comăneci, dar acum nu cred că este cazul să-i acordăm circumstanţe atenuante. Mai ales că este de multă vreme în circuitul acesta.Nu înteleg de ce a simţit nevoia să-şi ia o rochie atât de transparentă în partea de sus. Este puţin ştearsă, seamănă cu Demi Moore. Cineva de calibrul Nadiei nu avea voie să poarte o astfel de ţinută, îmi pare foarte rău. Cred că este cea mai proastă ţinută pe care am văzut-o la Globurile de Aur"

Nadia a fost însoţită la Los Angeles de soţul ei, fostul gimnast american Bart Conner, cei doi având împreună un băieţel. De la Will Smith şi jane Fonda, la Jason Stathan, Jamie Foxx, Matt Damon ori Eva Longoria, toţi au fost încântaţi de prezenţa Nadiei, fotografiile fiind elocvente în acest sens.

Vezi AICI care e melodia care o face pe Nadia să danseze în orice moment al zilei

image
image
image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite