A „muşcat“ mâna care l-a hrănit: Juventus, eliminată din Liga Campionilor de fotbalistul pe care îl are sub contract

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Coman (stânga) se bucură alături de Thiago Alcantara. FOTO: Getty Images
Coman (stânga) se bucură alături de Thiago Alcantara. FOTO: Getty Images

„Dubla“ Bayern Munchen – Juventus s-a încheiat cu un scor general de tenis, 6-4, după un retur cu un scenariu demn de Oscar.

Dacă în tur, la Torino, nemţii au condus cu 2-0, iar gazdele au revenit pentru a smulge un 2-2, miercuri, istoria s-a repetat, însă în sens invers. 

După 28 de minute, tabela stadionului de la Munchen arăta un incredibil 2-0 pentru liderul din Serie A. Iar asta în condiţiile în care:

*Juventus nu s-a putut baza pe Chiellini, Marchisio şi pe golgheterul Dybala.

*Între reuşitele de 1-0 şi 2-0, italienii au avut un alt gol anulat pentru un ofsaid inexistent.

La finalul primelor 45 de minute, istoria dădea Juve ca şi calificată: niciodată nu se întâmplase ca torinezii să aibă 2-0 la pauză şi să nu câştige. A fost nevoie de geniul lui Guardiola şi de o prestaţie fabuloasă a unui puşti francez pentru ca statistica să fie dată peste cap.

Poate fi adversarul României la Euro 2016

După ce Lewandowski a redus din handicap (73), i-a venit rândul lui Kingsley Coman (19 ani) să le dea o prima lovitură oaspeţilor. Introdus în minutul 60, în locul lui Xabi Alonso, atacantul împrumutat de Bayern, în vara anului 2015, de la Juventus, a pasat decisiv la reuşita lui Muller (90+1) care a trimis partida în prelungiri.

Aici, un alt fotbalist intrat pe parcurs, Thiago Alcantara, a punctat pentru Bayern (108). Iar cuţitul le-a fost înfipt în inima italienilor de Coman (110).  După meci, jucătorul care poate evolua contra României, la Euro 2016, a insistat că nu e afectat de eliminarea dramatică suferită de Juve.

„Ştiu că cei de la Juventus sunt trişti acum, dar eu mă bucur, fiindcă sunt la Bayern. Ăsta e fotbalul“, a spus puştiul francez.

28 de milioane de euro va trebui să le dea Bayern celor de la Juventus, dacă va dori să-l achiziţioneze definitiv pe Coman.  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite