A dat gol în ultima etapă pentru Steaua, dar e luat peste picior: „Ăla e mai gras ca mine“. Şi nu e Rocha

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Leandro Tatu
Leandro Tatu

Până acum doar vârful brazilian, aflat în dizgraţia lui Gigi Becali, era criticat pentru că ar fi supraponderal. Acum, un alt jucător al roş-albaştrilor e ironizat, înaintea returului cu Chelsea.

Leandro Tatu a fost titular şi integralist în ultima etapă din Liga I, atunci când a şi înscris al patrulea gol al Stelei la Piatra Neamţ, reuşită ce s-a dovedit a fi decisivă în victoria cu Ceahlăul, scor 4-3.

În ciuda prestaţiei sale, brazilianul de 30 de ani nu e considerat un fotbalist capabil să joace în returul de joi (ora 22.05, Pro TV, Digi Sport 1, Dolce Sport 1) cu Chelsea, în viziunea lui Liţă Dumitru.

„Ăla (n.r. – Tatu) e mai gras ca mine. Iancu ar trebui să primească mai multe şanse. Se vede că e fotbalist, că are calităţi“, a spus fostul mare fotbalist la GSP TV.

Cu siguranţă, Tatu şi Iancu vor începe partida de pe „Stamford Bridge“ lângă antrenorul Reghecampf, pe banca de rezerve. Tehnicianul va „betona“ defensiva, iar în atac va miza pe un singur vârf, Rusescu, acesta urmând a fi susţinut din spate de Popa, Chipciu şi Tănase.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite