A comis-o şi UEFA: Celebra confuzie între Bucureşti şi Budapesta, repetată pe Facebook

A comis-o şi UEFA: Celebra confuzie între Bucureşti şi Budapesta, repetată pe Facebook

Cristiano Ronaldo va juca pe Puskas Arena din Budapesta

Dacă presa din Iran a scris că meciul Austria - Macedonia de Nord (3-1) a fost găzduit de „Arena Naţională“ din Ungaria, astăzi, pagina de Facebook a Euro 2020, administrată de forul european, l-a „trimis“ pe Cristiano Ronaldo... la Bucureşti.

Bucureştiul şi Budapesta se află pe lista oraşelor care găzduiesc meciuri din cadrul Euro 2020, iar acest lucru reprezintă o bombă cu ceas! Pentru că, deşi pare incredibil, mulţi nu sunt în stare să facă o distincţie între cele două oraşe!
 
Ieri, „Adevărul“ a scris aici despre o gafă mare din presa iraniană. Dacă de la agenţia „Tasnim“, aşteptările nu sunt, totuşi, foarte mari, în schimb, greşeala comisă de pagina de Facebook a Euro 2020, administrată de UEFA, e impardonabilă. Pentru că, după cum a remarcat Telekom Sport, aici a apărut că primul meci al zilei de marţi, Ungaria - Portugalia se va juca la... Bucureşti!
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările