Ţinta tricolorilor mici: capi de serie la play-off

„Nu vom merge la plimbare la Sankt Petersburg!”, a spus răspicat Bicfalvi după victoria clară, 3-0 la Botoşani, a „tricolorilor” mici în faţa Rusiei, în penultimul meci al preliminariilor ce duc la barajul pentru Euro 2011 din Danemarca.

Ştiri pe aceeaşi temă

În pofida asigurării calificării, băieţii lui Săndoi ar trebui să trateze cu maximă concentrare acest ultim meci, pentru că de rezultat şi de locul pe care va termina România (1 sau 2) va depinde stabilirea tabloului de la tragerea la sorţi a barajului, care va avea loc vineri la Herning, în Danemarca.

Cele 14 echipe ajunse acolo din cele zece grupe (câştigătoarele plus cele mai bine clasate patru echipe de pe locul doi) vor fi împărţite în două, primele şapte câştigătoare urmând a fi plasate în urna capilor de serie pe baza coeficienţilor rezultaţi din ultimele două campanii de calificare.

România are o şansă bună să se numere printre favorite, dacă obţine un egal sau o victorie azi la Sankt Petersburg, şi să evite astfel în „dubla" din play-off nume ca Olanda sau Croaţia.

Clasament

1 România    9    23-6    24p
2. Rusia    9     22-6    21p
3. Moldova    9    8-12    13p
4. Letonia    9    15-14    12p
5. Feroe    10    8-16    11p
6. Andorra    10    3-25    1p

Calificate la baraj

Grupa 1    România
Grupa 2    Elveţia
Grupa 4    Olanda
Grupa 5    Cehia
Grupa 7    Croaţia
Grupa 8    Ucraina
Grupa 9    Grecia

Mai luptă pentru calificare

Grupa 1    Rusia
Grupa 3    Ţ. Galilor şi Italia
Grupa 4    Spania
Grupa 5    Islanda
Grupa 6    Suedia, Israel şi Muntenegru
Grupa 7    Slovacia
Grupa 8    Belgia
Grupa 9    Anglia
Grupa 10    Scoţia, Austria şi Belarus

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările