Şumudică jubilează: Românul se întoarce în Turcia şi va semna cu o echipă din prima ligă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La două săptămâni după ce s-a despărţit de Gaziantep, locul 3 în Superliga turcă, tehnicianul de 49 de ani va reveni în această competiţie. De această dată însă, se va lupta pentru evitarea retrogradării.

Marius Şumudică a făcut greşeala de a intra în conflict cu conducerea clubului Gaziantep şi a plătit cu postul pentru această eroare. Vestea bună e că, obţinând rezultate impresionante cu această grupare, fostul rapidist n-a stat decât două săptămâni pe bară.

Presa din Turcia a scris, astăzi, că Şumi va ajunge în această ţară, în următoarele ore, pentru a semna cu Rizespor, ocupanta locului 16 din 21 în prima ligă. Rizespor e fără victorie de la 24 decembrie, are o serie de şase partide oficiale, în care a strâns trei remize şi trei eşecuri, şi tocmai s-a despărţit de antrenorul croat, Stjepan Tomas (44 de ani). Acesta fusese adus, în august 2020.

La Rizespor, Şumudică va lucra cu Rick Boldrin, mijlocaş brazilian pe care l-a avut sub comanda sa şi la Astra Giurgiu. În lotul turcilor se află un nume important, atacantul francez, Loïc Rémy (fost la Chelsea, Marseille sau Lille).

Rizespor a strâns 21 de puncte după 18 etape, fiind la cinci puncte de poziţia a 18-a, ocupată de Kayserispor (antrenată de Dan Petrescu), prima care duce în liga secundă.

Următorul meci al celor de la Rizespor va fi cu Gaziantep, fosta echipă a lui Şumudică, peste două zile. Cel mai probabil însă, românul va sta pe bancă după această partidă, în confruntarea cu campioana Istanbul Başakşehir, în deplasare, la 23 ianuarie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite